KAUÇUK SEKTÖR PROFESYONELLERİ TÜYAP’TA BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Kauçuk sektörü ile ilgili Avrupa’da tek fuar olan Kauçuk Fuarı, Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Kauçuk Derneği işbirliği ile 24 - 27 Ekim 2018 tarihinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de sektör profesyonellerini ağırlayacak.

Kauçuk 2018 Fuar kapsamında; Kauçuk Mamuller (Otomotiv Conta, Otomotiv Lastik, Contalar, Diyafram Lastik, Filtre, Fitil, Hortum, Kaplin Lastik, Kasnak, Kayış, Konveyör Bant, Lastik Conta, Levha Lastik, Mantar Conta, O-ring, Silikon, Sprey Köpük, Stropor, Sünger, Süspansiyon, Zemin Kaplama Malzemeleri), Makineler (Enjeksiyon, Hamur Makinesi, Hava Tünelleri, Kalender, Kalıp, Mikser, Otoklav, Presler, Extruder, Soğutma Makineleri), Laboratuar Ekipman ve Teknolojileri (Aşındırma, Elastikiyet, Elu, Rheometre, Shoremetre, Tensometer, Viscosimetre,  Yoğunluk Kiti) ve Hammaddeler (Sentetik Kauçuklar ve Lateksler, Tabi Kauçuklar ve Lateksler, Akseleratörler, Aktivatörler, Alev Geciktiriciler, Antioksidan ve Antiozananlar, Boyar Maddeler, Çapraz Bağlayıclar, Dispersiyon Ajanları, Doğal ve Sentetik Reçineler, Geciktiriciler, Kauçuk-Metal Yapıştırıcıları, Koku Giderici ve Vericiler, Köpürtücü Ajanlar, Metal Oksitler, Plastifiyanlar, Proses Yardımcıları, Takviye Tozları ve Fonksiyonel Dolgular, Vulkanizasyon Kimyasalları) yer almaktadır.

2016 yılında fuar 10.000 m2 kapalı alanda 24 katılımcı ülkeden 192 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşmiştir. Yurt içinde ve yurt dışında yürütülen yoğun pazarlama çalışmaları sayesinde 42 ülkeden 7.741 sektör profesyoneli, katılımcı firmalarla bir araya getirilmiştir. Fuara en fazla ziyaretçi gelen ülkeler ise şöyledir: Cezayir, Bulgaristan, Çin, Yunanistan, İran, Almanya, Hollanda, İtalya, Tunus ve Ukrayna.

Üretici, tedarikçi, hizmet sağlayıcı, dış ticaret firmaları, eğitim ve danışmanlık kuruluşları beraberinde sektörel sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile iki yılda bir hazırlanan Kauçuk Fuarı; yeniliklerin, ürün ve gelişen teknolojilerin topluca sergilendiği, ülkemizin ve Avrasya’nın konusunda en önemli ticari platformudur. Bu ticari platform ile katılımcı firmalar, en son ürün, teknoloji ve yenilikleri sergileyerek, dünyanın farklı ülkelerinden gelen nitelikli ziyaretçilere markalarını tanıtmaktadır. Fuar yurtiçinde ve yurtdışında yeni iş fırsatları yakalamayı hedefleyen kauçuk sektör mensuplarına yeni tedarikçiler bulma, iş geliştirme ve gelişen teknolojiyi yakalama fırsatı sunmaktadır.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Kauçuk 2018 Fuarı 24 (Çarşamba) – 27 (Cumartesi) Ekim tarihlerinde kapılarını açacak. Fuar 24-25-26 Ekim 2018 tarihlerinde 10.00–19.00 saatleri arasında, 27 Ekim günü ise 10.00–18.00 saatleri arasında ziyaret edilecek. Detaylı bilgi için lütfen www.kaucukistanbul.com web sitesini ziyaret ediniz.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN